Rijn Makelaars

Oude Singel 71
4461 RS Goes
Tel: 0113-219565
info@rijnmakelaars.nl
Stationsstraat 5, 4357 BK Domburg Huurprijs op aanvraag
Geen foto beschikbaar!

Omschrijving

Herontwikkeling voorheen Beach Club Domburg.

Unieke locatie in dé horeca straat van Domburg, op korte termijn mogelijkheden voor het openen van het 3e restaurant in de straat. Pand wordt behalve de achtermuur volledig en kwalitatief hoogstaand niveau herbouwd, ruimte beneden voorzien van mooi toiletgroepen, vloerverwarming en overige wordt casco opgeleverd. Horeca ruimte heeft een oppervlakte van circa 165m2, zaak kan ruimte bieden aan circa 60-70 zitplaatsen, indeling is in overleg nog te beïnvloeden. Aan de zonnige voorzijde is ook ruimte voor een klein terras. Oplevering is voorzien najaar 2018.
De voorgevel zal uitgevoerd worden met aluminium deuren en kozijnen, waaronder 2 grote vouwdeuren.

Boven met ingang links en rechts van het pand worden 2 grote appartementen gecreëerd wat ruimte biedt aan elk 4 personen, oppervlakte 80-90m2 per appartement, beiden met een eigentijdse en exclusieve uitstraling, slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd met een eigen balkon. Uitgebreide keuken en badkamers voorzien van inloopdouche, ligbad en infrarood sauna.

Zaak is een unieke kans voor ambitieuze ondernemers die hun stempel willen zetten in deze mondaine Zeeuwse badplaats.
Bent u geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Overdracht Status Verhuurd Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Nieuwbouw Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage , Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG