Woningverkoop, verkoop uw huis via Rijn Makelaars

Woning verkopen?

Heeft u verkoopplannen met uw woning in Goes en omstreken of speelt u met de gedachte uw huis te verkopen in Goes of omliggende dorpen? Dan is dit het moment om contact op te nemen met een betrouwbare regionale makelaar.

Uiteraard wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en streeft u naar de hoogste opbrengst voor uw huis of appartement. Rijn makelaars is hier u graag bij van dienst. Wij hebben bijna 20 jaar ervaring met het verkopen van woningen in Goes en omgeving. Door onze unieke werkwijze, hebben wij al vele succesvolle verkopen én tevreden verkopers op ons naam staan. Dit doen wij door te werken met korte lijnen, persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Bovendien kunt u vertrouwen op een deskundig en eerlijk advies om zo uw huis zo succesvol mogelijk te verkopen, eerlijkheid duurt immers het langst!

Debbie en Sven met makelaarsbord

Waarom kiezen voor Rijn makelaars?

 • Ons doel is het streven naar de hoogste opbrengst voor u tegen de beste voorwaarden.
 • Wij maken een mooie uitgebreide beschrijving zodat uw woning of appartement opvalt op Funda.
 • Wij zijn service gericht en gaan een stap verder waar anderen stoppen.
 • Ons doel is het streven naar de hoogste opbrengst voor u tegen de beste voorwaarden.
 • Wij bepalen samen met u de beste verkoopstrategie voor uw woning of appartement, wij luisteren naar uw wensen.
 • Wij gaan voor maximaal resultaat

  Wij begeleiden het verkooptraject van uw huis van A tot Z, u wordt hierbij volledig ontzorgt. Natuurlijk zetten wij al onze ervaring, kennis en middelen in om een snelle verkoop van uw huis of appartement te realiseren, hierbij streven wij naar het maximale resultaat voor u. Het realiseren van de hoogste verkoopprijs in combinatie met de beste voorwaarden is ons doel. Uw persoonlijke wensen nemen wij hier bij in acht, bij ons bent u geen nummer.

  De beste keuze als verkoopmakelaar van Goes en omliggende dorpen

  Al meerdere jaren op rij wordt onze service door onze klanten gewaardeerd op Funda met ruim een 9.5! Funda genereert en plaatst deze beoordelingen automatisch op onze website, wij hebben hier geen enkele invloed op. Wij zijn hier trots op en dit willen wij uiteraard zo houden. Wij gaan graag met U in gesprek en luisteren naar wat U belangrijk vindt bij de verkoop van uw woning of appartement. Daarna stellen wij een verkoopplan op welke aansluit bij uw wensen. Wij willen dat de klant 100% tevreden is, een tevreden klant is immers de beste reclame voor onze makelaardij in Goes en omstreken!

  Het Goese Meer