Verhuurbemiddeling

Verhuurbemiddeling

Wanneer u een woning wilt verhuren, wilt u uiteraard dat de verhuur soepel verloopt. U verhuurt de woning het liefst aan de meest betrouwbare kandidaat tegen de beste verhuur prijs. Wij gaan graag aan de slag om de ideale huur kandidaat te vinden voor u!

Een eerlijk advies dat is wat u wilt.

Wij beschikken over de juiste marktkennis op het gebied van verhuur in de regio Zeeland. Zo adviseren wij u op een marktconforme huurprijs, voorwaarden om op te nemen in de huurovereenkomst en geven advies over bijvoorbeeld het nog noodzakelijke onderhoud aan de woning voor of tijdens de verhuurperiode. 

Vervolgens gaan wij de woning aanbieden in ons eigen netwerk en presenteren wij deze op allerlei kanalen waar de mogelijke huur kandidaat zich bevindt. Presentatie is erg belangrijk tegenwoordig, ook op social media. Wij laten dan ook professionele foto´s maken van uw woning en schrijven nette wervende verhuur teksten. Uw woning wordt dus optimaal gepresenteerd!

Nadat de woning overal te vinden is op het internet, is het tijd om te bezichtigen met de kandidaten die zich gemeld hebben. Erg belangrijk is het vooraf screenen van de potentiële huurkandidaten. Wij doen dit erg uitgebreid omdat wij voor u de meest betrouwbare kandidaat willen vinden. Wij controleren of er schulden zijn of eventuele BKR registraties, zodat wij zeker weten dat de huur betaald kan worden. 

Na het vinden van de juiste huurder maken wij de huurovereenkomst op. Duidelijke afspraken tussen u als verhuurder en de huurder worden hierin vastgelegd, zodat er achteraf geen misverstanden ontstaan. Als alle formaliteiten geregeld zijn wordt de opleverdatum gepland. Kortom wij ontzorgen u volledig!