Mijn favorieten

Huis verkopen

Bij de verkoop van uw woning stellen wij als doel deze zo goed en vlot mogelijk voor u te verkopen. Het gehele verkooptraject begeleiden wij vanaf het eerste oriëterende gesprek en bezoek aan uw woning tot en met het passeren van de verkoopakte bij de notaris. Zo heeft u totaal geen zorgen of beslommeringen rond de verkoop van uw woning. Uiteraard leveren wij hierbij een uitstekende service en kunt u rekenen op deskundig, vakbekwaam en bovenal een persoonlijk en eerlijk advies.

Wanneer u (prille) verkoopplannen heeft met u woning kunt u al contact met ons opnemen. Wij komen dan graag vrijblijvend bij u langs om geheel kostenloos de waarde van uw woning te bepalen en onze verkoopstrategie met u te bespreken. 

Indien u besluit uw woning via Rijn makelaars te verkopen stellen wij met u een persoonlijk verkoopplan samen voor uw woning. Hierbij staan uw persoonlijke wensen centraal, ook ten aanzien van de bezichtigingen die wij in uw woning zullen verzorgen met potentiële kopers. Bij ons heeft u daarbij de keuze om wel of niet aanwezig te zijn tijdens deze bezichtigen, het gaat immers om uw woning! Tevens wordt, in overleg met u, bepaald of en op welke wijze uw woning gepresenteerd gaat worden.
 
Uiteraard benaderen wij altijd eerst de woningzoekenden uit ons eigen bestand zodat soms een koper al gevonden is voordat er publiciteit aan de verkoop is gegeven.

Wellicht dat u de verkoop van uw woning nog niet direct aan de grote klok wilt hangen. Hier spelen wij op in via onze speciale "stille verkoop/secret sale". Informeert u gerust vrijblijvend hiernaar, discretie verzekerd!
 
Voor de verkoop van uw woning wordt een full-colour verkoopbrochure gemaakt waarin alle bijzonderheden en specificaties van uw woning uitgebreid beschreven worden, tevens kunnen er plattegronden worden toegevoegd in 2D en 3D.
Een professionele onroerend goed fotograaf maakt een prachtige uitgebreide fotoreportage waarbij de plus punten van uw woning mooi uitgelicht worden, er kunnen ook 360 graden foto's en/of een video gemaakt wordenl
Vervolgens gaan wij uw woning promoten binnen ons netwerk, op het internet en via social media. Voor sommige woningen worden soms al bezichtigingen aangevraagd als zij nog maar een paar uur op onze facebook pagina staan!
Uitgebreide beschrijving en een uitgebreide fotoreportage met eventueel 2D of 3D plattegronden plaatsen wij naast Social Media o.a. op:
 
  • FUNDA.NL
  • HUISLIJN.NL
  • JAAP.NL
  • ZOEK ALLE HUIZEN.NL
 
Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om met uw woning te adverteren in diverse bladen. Denk hierbij aan de makelaarskrant Woon in Zeeland, de Bevelander, de Faam, De Bode of de PZC. Voor ons exclusieve woningaanbod bieden wij de mogelijkheid tot adverteren in de Vivace en landelijke dagbladen.
Er zijn overigens geen advertentieverplichtingen.
 
Meer weten? Bel 0113-219565 of 0118- 633766 en vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan!
 
met hartelijke groet,
 
Debbie Rijn