Goese Meer

Goese meer

Aan de rand van Goes ligt de prachtige villawijk het Goese Meer. Hier vindt u veel groen, luxe vrijstaande huizen met veel privacy op grote kavels. De woningen zijn stuk voor stuk gelegen aan het water of aan de prachtig aangelegde 18 holes golfbaan. Zonder twijfel zijn is dit de mooiste wijk van Goes. Veel inwoners van de wijk hebben aan hun eigen steiger dan ook een boot liggen waarmee ze directe toegang hebben tot de Oosterschelde. In de zomermaanden is het dan ook heerlijk genieten op het water van het Goese Meer er wordt dan ook volop gezwommen in het schone (zoute) water. Wonen aan het Goese Meer wordt door de meeste bewoners omschreven als wonen met een permanent vakantiegevoel! De laatste jaren is de wijk die ontstaan is in 1993 flink verjongd. Tegenwoordig wonen er steeds meer jonge gezinnen met kinderen in de wijk. Vanaf de wijk het Goese Meer is het gezellige stadscentrum van Goes binnen 10 minuten fietsen snel te bereiken, in de zomermaanden nog even een ijsje halen met de boot in de gezellige stadshaven van Goes? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

In het Goese Meer staan ca. 400 woningen, allen vrijstaand en met een eigen stijl. Aan het begin van de wijk ligt de prachtige 18 holes golfbaan met par 3 baan waar het heerlijk is om een balletje te slaan.

In het Goese Meer staan ca. 400 woningen, allen vrijstaand en met een eigen stijl. Aan het begin van de wijk ligt de prachtige 18 holes golfbaan met par 3 baan waar het heerlijk is om een balletje te slaan. Het clubhuis van de Goese Golf is voor iedereen toegankelijk en heeft een o.a. een restaurant met een prachtig riant terras van waar u over de baan uitkijkt. Wilt u meer informatie over wonen of verkopen in de wijk het Goese Meer? Debbie is zelf woonachtig in deze wijk en vertelt u graag over de mogelijkheden!